dilluns, 16 de març del 2015

LA LAGUNA (i III)

Què queda hui d’allò? L’únic són el terrenys del “Parc Públic Rural”, perquè l’altra part va ser ocupada pels vials d’accés de l’autovia a Almussafes, a més de tot l’entramat que entra a Ford, al polígon industrial, l’eixida a València o entrada a l’autopista, etc., en alguns llocs a dos nivells i al mig un illot de vegetació que si no estiguera entre carreteres també podria ser gaudit per la gent del poble.

En quant al Parc ha tingut i té diversos usos, sense ànim de ser exhaustiu nomenar: el camp de tir –això des fa molts anys, crec que abans de que es convertira en Parc–, va rebre tot el material d’ensinistrament de gossos que abans estigué a un costat del solar on es va construir la residència de majors, s’ha fet alguna prova de “tir i arrossegament”, es fan plantacions anuals amb motiu del dia de l’arbre, etc.

A finals de l’any 2010 i coincidint amb les obres de canalització del barranc del Tramusser s’utilitzà la terra que eixia d’aquest per anar arreglant i anivellant-lo més del què és va fer en èpoques anteriors.

Aprofite per ficar una foto de mostra del que vaig comentar en la part anterior referit a les motos, per darrere té escrit “La Laguna circuito de Moto Cross Almusafes 1980”.


Publicat al Facebook el dia 12-02-2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada